طرز پخت زرشک پلو با مرغ پرتقالی; همیشه یک عاشق جذاب

[ad_1]

مجله دیجی کالا – مریم ابراهیمی: زرشک پلو با مرغ نقش بسزایی در فرهنگ آشپزی ایرانیان دارد. غذایی محبوب که امضای هر سرآشپز ایرانی است و بهترین نمونه برای عرضه زعفران و زرشک و برنج ایرانی به جهانیان است. در این قسمت می خواهیم طرز پخت زرشک پلو با مرغ خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مطلب مرتبط: Fast and Reliable Money Exchange in Burnaby: Your Gateway to Seamless Transactions

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در سس پرتقال

برای تهیه پلو از زرشک به دلخواه می توانید از سینه مرغ، فیله یا ران مرغ استفاده کنید. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوش طعم باشد و با مرغ یا جداگانه سرو شود. همچنین از برنج ایرانی و مقدار زیادی زعفران پلو از زرشک تهیه می شود و آن برنج که رشد خوبی داشت صاف می شود.

طرز طبخ این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با ترفندهایی که به شما آموزش می دهیم می توانید آن را خوشمزه تر و باشکوه تر طبخ کنید و دل همه را به دست آورید.

مواد لازم برای 3 نفر

  • ران یا سینه مرغ: ۲ تا ۳ عدد
  • آب پرتقال: 2 فنجان
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • پیاز رنده شده: 2 عدد متوسط
  • زرشک: سه چهارم پیمانه
  • پرتقال شیرین خلال شده: 3 قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای: نصف مقدار
  • کره: 50 گرم
  • زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، چوب دارچین و نمک به میزان لازم

طرز تهیه

1. یک عدد هل و دو برگ هل را در یک قابلمه آب بریزید و بعد از جوش آمدن تکه های مرغ را داخل آن بریزید تا کمی در آب بجوشد. سپس جوجه ها را از آب خارج کرده و آبکشی کنید. پس از خشک شدن مرغ ها آنها را در نصف کره و کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در سس پرتقال

2. وقتی مرغ سرخ شد آن را از ماهیتابه خارج کنید و دو سوم پیاز رنده شده را در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس فلفل دلمه ای رنده شده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید.

بعد از پخت، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید.

3. بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی و سپس آب پرتقال و کمی زعفران دم کرده اضافه کنید. مقدار نمک غذا را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ بجوشد.

4. پس از به جوش آمدن سس مرغ را داخل آن بریزید و نیمی از خلال های پرتقال را روی آنها بریزید. اجازه دهید مرغ به مدت 2 تا 3 ساعت با درب بسته بپزد و بجوشانید تا خوب جا بیفتد.

رژه: 2 ساعت آخر پخت قسمت گوشت مرغ ها باید تا ته تابه باشد.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در سس پرتقال

5. در حالی که مرغ در حال پختن است، یک سوم پیاز باقی مانده را در تابه ای با روغن باقی مانده و کمی روغن با حرارت ملایم تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شد، زرشک هایی را که به مدت 15 دقیقه در آب سرد خیس کرده اید آبکش کنید و سپس به پیازها اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر را به زرشک اضافه کنید و با هم تفت دهید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در سس پرتقال

6. بعد از شکر، برش های باقی مانده پرتقال، پسته و زعفران را به زرشک اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی برنج آماده شد، برنج را با کفگیر با زرشک و برش ها مخلوط کنید تا برنج سفید را در ظرفی بریزید، داخل مخلوط بریزید.

7. وقتی مرغ فرم گرفت و با روغن چرب شد، کاملا پخته و جا افتاد.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در سس پرتقال

8. خوشمزه برای خوردن.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در سس پرتقال

[ad_2]

Kaia Lambert

گیمر. طرفدار رسانه های اجتماعی متخصص وب Wannabe. متعصب آبجو ارتباط دهنده. کارآفرین. گیک زامبی شیطانی. طرفدار پرشور تلویزیون عاشق بیکن غیرقابل درمان.

High Heel Sandals Women: Overcoming Challenges with Effective Solutions
Zircon Jewelry Gift: Challenges and Solutions
کتاب های درسی و تیزهوشان سایت پویش بوک: دنیای جدیدی برای یادگیری
آشنایی با بهترین روش ارتفاع زدن 405
نحوه گذاشتن ا یودی: راهنمای جامع و مفید
نحوه نصب و استفاده از برنامه‌های مک: راهنمای جامع
تماس با ما