[ad_1]
کمیسیون مشترک طرح مشترک از کاربران در فضای مجازی گفت: فیلترینگ فیلترینگ در طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی نیامده است.
رضا تقی پور انوری رئیس کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی در گفتگو با فارس، با اشاره به تصمیم گیری کلیات طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی، اظهار داشت: اعضای کمیسیون مشترک بارها از مردم و منتقدین خواهش کرده اند که به جای خود. آیا می خواهید این کار را انجام دهید؟ این موضوع زمان است که ما بتوانیم همین کار را انجام دهیم.
وی افزود: امروز بعد از 5 ماه بررسی کلیات طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی کلیات آن در کمیسیون مشترک به تصویب رسید در این پنج ماه 48 جلسه برگزار می شود که تمام این جلسات به صورت زنده پخش می شود. می سی سی پی یک عضو 10 ساله وزارت کشور است.
رئیس کمیسیون بررسی طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی با بیان اینکه همه جلسات کمیسیون مشترک ثبت و ضبط شده است، گفت: حدود 14 جلسه توسط کمیسیون مشترک برگزار می شود و 34 جلسه نیز با حضور مرکز پژوهش ها، تشکل ها و اتحادیه ها برگزار می شود. این مهمترین کاری است که باید انجام داد.
تقی پور بیان کرد: حتی نام طرح قبلی در طرح جدید تغییر کرده است و این طرح به نام نظام تنظیم گری خدمات فضای مجازی مطرح شده است و موضوعاتی مانند محدودیت یا فیلترینگ در طرح جدید مطرح است.
وی با بیان اینکه در طرح جدید ارائه شده است که فضای مجازی باید دارای بیشینه باشد، بیان می کند: این مطرح است که در طرح مجلس مسدود سازی یا فیلترینگ وجود دارد اصلا چنین موضوعی در طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی نیامده است و هر کسی که من نمی توانم با دوستم این کار را انجام دهم.
عضویت در وزارت کشور اینگونه است.
رئیس کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی در پاسخ به این سوال که اگر شبکه های اجتماعی خارجی حاضر به پذیرش قانون ایران نبودند چه اقدامی صورت خواهد گرفت؟ گفت: شبکه های اجتماعی خارجی ابتدا باید به قانون ایران پایبند باشند و اگر موردی در این رابطه قابل قبول نیست از طریق گفتوگو و حل آن را حل و فصل کنند و اگرمذاکرات به نتیجه نرسید ادامه کار یا عدم استفاده از آن شبکه اجتماعی بر. او یکی از اعضای کلیسای مسلمانان است.
[ad_2]