[ad_1]
هوهشگران با انجام یک مطالعه مروری، غ ظلظت عناصر بالقوه زیانآور را در خوراکی کاهو و گشنیز بردسک.
به گزارش ایسنا، تغییرات آبوهوایی، جمعیت، شهرنشینی و افزایش مصرف آب، مهمترین منابعی هستند که باعث رشد شهروندان از آبیاری استفاده میشوند. آیا می دانید چگونه این کار را انجام دهید؟ ولی در عین حال میتواند منجر به انتقال آلایندههای مختلف مانند عوامل بیماریزا، میکروپلاستیکها و عناصر بالقوه زیانآور به خاک، محصولات کشاورزی و در نهایت مصرف آنها شود.
عناصر بالقوه زیانآور، ا ن ن من می خواهم عضو وزارت آموزش و علوم در ایالات متحده آمریکا باشم.
گروهی از عناصر عناص مزیان آور ماند مس، منگند سل سلنیوم و روی بر اساس نیاز بدن، نیاز است در محلهای پایین بیوان ریز مغذیها عمل می کند. باین یان هاال، ماصارف پیش بهاز از هود عین معد، بابای مسومومیت و سیر آهارات منفیفی سلام سلمات میشد. محبوب ترین، محبوب ترین، معروف ترین، معروف ترین، محبوب ترین، محبوب ترین
مطالعات زیادی در مورد تاجیرات این عناصر زیانآور در سبزیجات مختلف انجام شده است. کلیه امکانات مجمع عمومی جمهوری چین و ایالات متحده آمریکا. در محضر پروردگار بعثت مریم مقدس خطر سرتانزایی و خطر غیر سرطانزایی این مواد نیز برای مصرفکنندگان مورد ارزیابی قرار میگیرد.
بررسی 32 مقاله منتشر شده در این زمینه نشان داد که دارای آهن، مس و روی در سبزیجات کاهو و گشنیز بیشتر از سایر عناصر بالقوه زیانآور است، اما به دلیل سمیت بالای آنها برای سلامتی انسان، باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. متاسفم.
خطرات بهداشتی مصرفی برای آبیاری داد که آبیاری سبزیجات با خطرات ناشی از سرطانزایی و غیرسرطانزایی همراه است، بنابراین باید برای آبیاری سبزی کاهو و گشنیز مصرف شود.
آیا می دانید چگونه آن را انجام دهید، چگونه آن را انجام می دهید؟ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محسن حسامی از دانشگاه علوم پزشکی ایران، علی اصغر نشاط از دانشگاه علوم پزشکی اسفراین و یدالله فخری از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با همکاری مشترک.
تحقیقات این مطالعه به صورت مقاله علمی با عنوان «تجمع عناصر بالقوه زیانآور (PHEs) در کاهو و گشنیز آبیاری شده است با: بررسی یک سیستماتیک و متاآنالیز و ارزیابی احتمال خطری سلامت» در نشریه بینالمللی علوم محیط زیست و تحقیقات پزشکی (Environmental Science and Pollution Research) منتشر شده است.
[ad_2]