کدو حلوایی پر شده با گوشت غذای بسیار خوشمزه ای است که می تواند جزء اصلی مهمانی های شما باشد.
به گزارش مورنینگ تایم، کدو حلوایی شکم پر غذای بسیار خوشمزه ای است که به راحتی تهیه می شود و می توان از آن در مهمانی ها استفاده کرد.
عناصر:
قلم کدو حلوایی 10 عدد
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز بزرگ
رب 2 قاشق غذاخوری
اسانس
نمک، فلفل، زردچوبه هر کدام 1 قاشق
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
2 عدد سیر
پنیر پیتزا به میزان لازم
جعفری یا ریحان خرد شده برای تزئین 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شکم کدو حلوایی:
با یک قاشق کوچک، داخل کدو را بیرون میکشیم تا شیار بسیار منظمی ایجاد شود.
داخل کدو حلوایی مقداری نمک بپاشید.
پیاز و سیر را در تابه ای مناسب با کمی روغن تفت دهید.
بعد از طلایی شدن پیاز، ادویه ها را در روغن تفت دهید و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
این مواد را با هم تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و پخته شود، حالا مواد را از تابه خارج می کنیم.
نیمی از خمیر را در روغن تفت دهید تا رنگ خمیر خارج شود.
حالا همه مواد را با هم مخلوط کنید و نصف لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید تا گوشت بپزد.
در این مرحله کدوهای آماده شده را خیلی خوب داخل تابه که کمی چرب کرده ایم قرار می دهیم.
سس آماده شده را به کمک یک قاشق کوچک روی سطح کدو حلوایی بریزید. حالا رب باقی مانده را با نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب جوش مخلوط کرده و روی مواد بریزید.
در تابه را بپوشانید و 45 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود و کدو حلوایی پخته شود. حالا درب تابه را باز کرده و پنیر پیتزا را روی آن بریزید و 15 دقیقه زمان دهید تا پنیر آب شود و در آخر با جعفری تزیین کرده و میل کنید.